Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

کوچکترین عضو خانواده ما
 
قالب وبلاگ

ماه رمضون خوراکی های مخصوص خودشو داره که خیلی هم میچسبه و به حال و هوای این ماه قشنگ هم میاد. مخصوصا" اگه روزه هم باشی و بخوای دم افطار یکی از این خوراکیها رو بخوری.

با اینکه ماه رمضون تموم شده ولی دوست داشتم یه سری از مکانهایی که یا خودم زولبیا و بامیه، آش، حلیم یا رشته خشکارشون رو خوردم یا اینکه دوستای خوش خوراکم تعریفشو کردن بهتون معرفی کنم که امیدوارم به دردتون بخوره و البته به درد خودم تا به شرط حیات بتونم سالهای دیگه هم ازشون خرید کنم انشاا... .

اول بریم سراغ یه رشته و خشکار فروشی که دو مدل رشته و خشکار داره که یکی با شیر درست میشه و یکیش هم معمولیه که البته قیمتش از جاهای دیگه خیلی بالاتره ولی واقعا" ارزشش رو داره. خودتونم میتونید مواد داخل خوشکار رو ببرید و بدین تا براتون بریزه توی رشته ها. مامانم همیشه این کار رو انجام میده.

اسم این رشته و خشکار فروشی، رشته ریزی آریا است که تو بلوار شهید انصاریه و دقیقا"  از کوچه روبروی فنی حرفه ای باید وارد بشی و چون آدرسش پیچ در پیچه اینطوری نمیتونم آدرس بدم و شماره تلفنشو میذارم : 7722441 0131 میتونید تلفن بزنید و آدرسشو بگیرید. شاید تو نگاه اول اصلا" از مکانش خوشتون نیاد ولی با دیدن یا خوردن این رشته خشکار حتما" نظرتون عوض میشه. راستی، رشته ریزی آریا در تموم طول سال هم دایره.

حالا بریم سراغ آش قلمکار فروشی های شهرمون:

امسال تعریف آش ستا رو خیلی شنیدم که خودم اصلا" امثال آش قلمکار نخوردم، ولی فکر می کنم که خوب باشه. تو بلوار گیلانه و بعد از پاساژ بلوار و دقیقا" روبروی داروخانه جدیدالتاسیس بلوار گیلان که اسم دکترش یادم نیست.

آدرس بعدی هم آش مرادی تو خیابون لاکانی و صندوق عدالته که این آش فروشی مال همون آقای مرادیه که غذاهای عروسی ها رو میپزه و بسیار معروفه. آشپز عروسی آبجی ما هم بود. آشش هم پرسی 2500 تومنه.

آش طوطی تو ساغریسازان هم معروف و خوبه. البته جدیدا" نرفتم ولی قبلا" که آش خوبی میداد.

البته از دوستی شنیده ام هیچ جا آش قلمکار ، تاکید میکنم فقط قلمکار نیکو صفت تو خیابون انقلاب تهران نمیشه که اونهایی که خوردن باید نظر بدن و من فقط شنیدم که عالیه.

حلیم هم که من دو جا رو قبول دارم یکی محمود تو خیابون مطهری و حلیم گلسار تو گلسار و نبش خیابون 112 که هر دوتاش خوبه و پر گوشت. حالا میل خودتونه.

حالا بریم سراغ زولبیا و بامیه که من بین جاهایی که خرید کردم از جمله سهیل و گل و همایون و کسری میتونم بگم که زولبیا فقطططططططططططططططططط کسری. من اصولا" بامیه دوست ندارم و نمیتونم نظر بدم ولی زولبیا فقط کسری ی ی ی ی ی ی ی.

راستی از دوستی شنیدم که یه زولبیا و بامیه فروشی تو لاهیجان هست که البته  زولبیاش خیلی معروفه و بامیه اش چنگی به دل نمیزنه. زولبیاش کیلویی پنج هزار تومنه و عالیه. من که هنوز نخوردم، اگه گذرتون اونجا افتاد و خوردین حتما" نظرتون رو بهم بگین. آدرسشم: قنادی گل تو امیر شهید لاهیجان.

این بود از ماجرای خوردنی های ماه مبارک رمضون برای من و البته شما.

[ سه‌شنبه ۱٥ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۸:٥٥ ‎ق.ظ ] [ مامان گلسا ]
.: Weblog Themes By SibTheme :.

درباره وبلاگ

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ زیباترین گل زندگیمان گلسا، در صبح روز پنجشنبه پانزدهم مرداد ماه سال هزار و سیصد و هشتاد و هشت هجری شمسی برابر با ششم آگوست سال دو هزار و نه میلادی در یکی از بهترین بیمارستان های شهرمان به دنیا آمد.
لینک دوستان
صفحات اختصاصی